PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Vedonlyöntibonukset ovat pelaajan apuna – kuinka ne lunastetaan?

Mikäli olet pelannut kansainvälisillä peliyhtiöillä, olet takuuvarmasti törmännyt myös vedonlyöntibonuksiin. Vedonlyöntibonukset ovat vedonlyöntiyhtiön tarjoamia rahanarvoisia etuja, joita tarjotaan sekä uusille, että vanhoille asiakkaille. Kaikessa lyhkäisyydessä pääset siis pelaamaan vedonlyöntiyhtiön piikkiin, jolloin sinun ottamasi taloudellinen riski pienentyy huomattavasti.

Miten parhaat vedonlyöntibonukset sitten lunastetaan? Vedonlyöntibonusta lunastaessa voi törmätä muutamaan erilaiseen lunastustapaan. Tämä vaihtelee täysin yhtiökohtaisesti, sillä jokainen peliyhtiö toimii omalla tyylillään. Ennen valtavassa suosiossa olleet bonuskoodit alkavat pikkuhiljaa tehdä kuolemaa, mutta joillakin sivustoilla voi vielä törmätä bonuskoodeilla lunastettavaan vedonlyöntibonukseen. Tällöin bonuskoodi löytyy usein yhtiön kampanjasivulta, ja se täytyy syöttää talletuksen yhteydessä sille varattuun koodikenttään.

Nykyään valtaosa vedonlyöntibonuksista kirjataan pelaajan tilille automaattisesti. Kun olet kirjautuneena pelitilillesi, niin löydät sivustolta kohdan ”omat bonustarjoukset”, josta löydät kaikki sinulle avoinna olevat bonukset. Näistä bonuksista löytyy usein jokaisen kohdalta myös ”aktivoi”, tai muu vastaava lunastuspainike, joka lisää bonuksen aktiivisiin bonuksiisi. Kun bonus on aktivoitu, saat esimerkiksi talletusbonuksen yhteydessä tarjottavan bonusrahan tilillesi välittömästi sen jälkeen, kun olet tehnyt talletuksen.

Samaa metodia voidaan käyttää myös ilmais- sekä riskittömien vetojen kanssa. Tällöin bonuksen lunastus saattaa vaatia pelaajalta esimerkiksi x suuruisen vedon asettamista, jonka jälkeen ilmais- tai riskitön veto lisätään käytettäväksesi. Lunasta siis bonus, täytä bonukseen oikeuttava peli- tai talletusvaatimus, ja nauti rahanarvoisesta etutarjouksesta. Bonuksien lunastaminen on erittäin simppeliä, sillä jokaiselta sivustolta löytyy yksityiskohtaiset step-by-step-ohjeet, joiden avulla viimeistään lunastat vaivatta minkä tahansa markkinoilta löytyvän bonuksen.

Vedonlyöntibonukset pääsee kierrättämään hyödyntämällä Ilmaiset Pitkävetovihjeet, sillä laadukkaat vetovihjeet tarjoavat parhaan odotusarvon vedoille.

Bonuksen lunastaessa sitoudut kierrätysvaatimuksiin – parhaat vedonlyöntibonukset sisältävät helpoimmat kierrätysvaatimukset

Kun olet lunastanut haluamasi vedonlyöntibonuksen, olet myös sitoutunut vedonlyöntibonuksessa määriteltyihin kierrätysvaatimuksiin. Kierrätysvaatimus koskee usein kaikkia vedonlyöntibonuksia, joskin myös kierrätysvapaita vedonlyöntibonuksia saattaa olla aika ajoin tarjolla. Nämä ovat kuitenkin usein vanhoille asiakkaille jaettavia ilmais- tai riskittömiä vetoja, joten uusien asiakkaiden on syytä tutustua vedonlyöntibonuksesta löytyviin bonusehtoihin huolellisesti.

Vaikka bonusrahan voisi kuvitella olevan tärkein asia bonuksia kilpailuttaessa, niin näin ei kuitenkaan ole. Vedonlyöntibonukset erotellaan toisistaan nimittäin kierrätysvaatimuksien perusteella – mitä kepeämmät kierrätysvaatimukset, niin sitä parempi kyseinen vedonlyöntibonus on. Markkinoilta löytyvät parhaat vedonlyöntibonukset sisältävät niin maltilliset kierrätysvaatimukset, että kyseessä on taitavalle vedonlyöjälle lähes ilmaista rahaa.

Kierrätysehdot pitävät sisällään kierrätysvaatimuksen, minimikerroinvaatimuksen sekä ainakin aikarajoituksen. Nämä kolme aspektia löytyvät jokaisesta talletusbonuksesta, jonka lisäksi bonuksessa saattaa olla ennalta määrätty maksimipanos sekä kohdekohtaisia rajoituksia. Parhaat vedonlyöntibonukset sallivat kuitenkin haluamasi panoksen, eivätkä ne sisällä myöskään pelaamista rajoittavia kohteita, joten voit huoletta ottaa lapullesi juuri ne kohteet, mitkä haluatkin.

Kierrätysvaatimukset eivät siis ole huijausta. Valitettavasti internetistä voi lukea vedonlyöntiyhtiöille annettua palautetta, joissa väitetään yhtiötä huijariksi, vaikka pelaajalla ei ole mitään tietoa, mitä kierrätysvaatimukset tarkoittavat. Varsinkin jos kyseessä on oikean- sekä bonusrahan yhteyttävä vedonlyöntibonus, menee monella pelaajalla pata jumiin, sillä et saa rahaa yhtiöltä ulos, ennen kuin olet täyttänyt kaikki vaadittavat kierrätysvaatimukset.

Kaikki vedonlyöntibonukset eivät ole hyviä

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat parhaita ja hyvät vedonlyöntibonukset ovat niin ikään kannattavia. Tämä ei kuitenkaan päde kaikkiin vedonlyöntibonuksiin, sillä markkinoilta löytyy myös huonoja vedonlyöntibonuksia. Huonot vedonlyöntibonukset pitävät sisällään sen luokan kierrätysehdot, että bonuksen kierrättäminen on lähes mahdotonta.

Bonus voi siis tarjota vaikka kuinka monta sataa euroa bonusrahaa, mutta mikäli kierrätysvaatimukset ovat täysin kohtuuttomat, ei bonusta kannata lunastaa. Huonon vedonlyöntibonuksen tunnistaa esimerkiksi siitä, että bonus täytyy kierrättää monta kymmentä kertaa, tai se pitää sisällään älyttömän määrän kohdekohtaisia rajoituksia. Myös liian tiukka aikarajoitus on erittäin nihkeä, sillä tällöin pelaaja joutuu usein mukavuusalueensa ulkopuolelle, kun aikarajoitus puskee kovaa vauhtia päälle eikä omassa suosikkisarjassa ole matseja pelattavissa.

Älä siis tuijota pelkästään bonussummaa, vaan tutustu aina kierrätysehtoihin. Tarkasta ainakin kierrätysvaatimus, aikarajoitus, minimikerroinvaatimus sekä mahdolliset muut kierrätystä vaikeuttavat seikat. Tee siis samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin ostoksen kanssa – lue sopimuksessa määritetyt ehdot tarkasti läpi, äläkä laita puumerkkiäsi paperiin ennen kuin olet lukenut kaiken tarkasti läpi.

Miksi vedonlyöntibonuksia tarjotaan?

Vedonlyöntibonuksia jaetaan ihan puhtaasti markkinointimielessä. Oli kyseessä sitten uusien asiakkaiden kalastelu, tai vanhojen asiakkaiden tyytyväisyyden takaaminen, niin vedonlyöntibonuksien pohjimmainen tarkoitus on miellyttää asiakkaita. Vedonlyöntibonuksia voisi verrata siis esimerkiksi vaatekauppojen alennusmyynteihin, sillä erolla toki, että suosituimmat vaatekaupat eivät tarjoa parhaita alennuksia. Vedonlyöntimarkkinoilta tämä menee juuri toisin päin – parhaat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat parhaat vedonlyöntibonukset.

Jo pitkään markkinaa dominoineet, meritoituneet huippuyhtiöt pystyvät tarjoamaan valtavan asiakaskuntansa sekä pelivolyyminsä takia pienempiä yrityksiä parempia bonustarjouksia. Toki suosituimmat vedonlyöntiyhtiöt luottavat myös tuotteeseensa niin paljon, että he pystyvät polkemaan esimerkiksi kierrätysehtoja alemmaksi. Nämä yhtiöt siis uskovat, että suurin osa pelaajista tekee paluun yhtiön sivuille myös bonuksen jälkeen.

Vaikka parhaat veikkausbonukset saattavat kuulostaa siltä, että kyseessä olisi jonkin sortin huijaus, niin näin ei kuitenkaan ole. Voit siis lunastaa vedonlyöntibonuksia tunnetuilta ja turvallisilta yhtiöiltä täysin leppoisin mielin, sillä näillä peliyhtiöllä ei ole pelkoa siitä, että joutuisit huijatuksi millään tavalla. Sivustojen käyttämä SSL-salaus takaa myös sen, että henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa.

Vaikka vedonlyöntibonukset sisältävät siis kierrätysehtoja, niin tämä ei tee niistä huijauksia. Ilmaisen rahan jakaminen ei vain olisi vedonlyöntiyhtiöiden kannalta kovin järkevää bisnestä, kuten jokainen varmasti ymmärtää. Bonusraha pitää siis kierrättää vedonlyönnissä x kertaa, ja mikäli tässä projektissa onnistut, niin saat pitää myös bonusrahalla voittamasi rahat itselläsi. Ei siis muuta kuin bonuksia napsimaan!

Vastaa

Jääkiekon MM-kisat 2023 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma