PELIVIHJEET

Pelivihjeet eivät ole mikään automaattinen oikotie onneen, mutta parhaat ilmaiset pelivihjeet ovat erinomainen tarjolla oleva työkalu jokaiselle suomalaiselle vedonlyöjälle. Parhaassa tapauksessa ne antavat sinulle uutta tietoa valitsemastasi kohteesta, vaikka tuntisitkin betsaamasi sarjan perinpohjaisesti, ja vähintäänkin ne tarjoavat ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen kohteesta eli toisin sanoen yhden erittäin hyvän silmäparin lisää.

Yleisesti ottaen suosituksena vedonlyöjille toimii se, että kannattaa lyödä vetoa nimenomaan niistä sarjoista, jotka oikeasti tuntee perinpohjaisesti ja joita seuraa valtavalla intohimolla; samaan aikaan kannattaa toki pysytellä mahdollisuuksien mukaan kaukana niistä oman mahdollisen suosikkijoukkueen otteluista vedonlyönnin osalta.

Mutta samaan aikaan laadukkaan vihjepalvelun ja laadukkaan vihjaajan löytäessä sitä voi lähteä myös peesaamaan lajeissa ja sarjoissa, mitkä eivät ole välttämättä sinulle kaikkein tutuimpia; tällöin olet tosin pelkästään vihjaajan armoilla ja myös parhaille tipsien jakajille tulee niitä huonompia putkia. Kannattaakin pitää aina huoli siitä, ettet betsaa – peesasit tai et – liian suurilla panoksilla pelikassaasi nähden, sillä yksittäisen vedon epäonnistuminen ei koskaan saa tehdä peruuttamatonta tuhoa pelikassallesi.

MITÄ KAIKKEA PARHAAT ILMAISET PELIVIHJEET VEDONLYÖJÄLLE ANTAVAT?

Parhaat ilmaiset pelivihjeet ovat aidosti arvokas työkalu vedonlyöjälle, kuten jo edellä todettua. Maailmaan mahtuu totta kai monenlaisia ja eri tasoisia vihjeitä, mutta loppujen lopuksi ne parhaat ilmaiset vihjeet erottaa joukosta melkoisen nopeasti, ja ihan paljaalla silmällä, sillä asiantuntevuuden puute paistaa läpi välittömästi, ja samaan aikaan asiantuntevuus nousee nopeasti vihjeessä esille.

Parhaat ilmaiset tipsit eivät jää kuitenkaan tarjonnan osalta pelkästään sen itsensä vihjeen varaan, vaan niistä on saatavilla myös muuta hyötyä. Yksi tärkeimmistä asioista voitollisessa vedonlyönnissä on kerroinvertailun tekeminen ja sitä kautta parhaan tarjolla olevan kertoimen hyödyntäminen jokaisessa lyömässäsi vedossa. Näissä laadukkaissa pelivihjeissä se kerroinvertailu on tehty sinun puolestasi, jolloin säästät melkoisesti aikaa, kun sinun ei tarvitse omatoimisesti lähteä käymään kaikkia tarjolla olevia kertoimia erikseen läpi.

Ja sitten oma lukunsa ovat vielä ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset. Niiden hyödyntäminen on niin ikään oleellinen osa voitollista vedonlyöntiä, sillä vedonlyöntibonusten avulla pelaajalla on mahdollisuus tehdä ilmaista rahaa, lihottaa siten pelikassaansa vauhdikkaammin ja päästä nopeammin käsiksi suurempiin voittopotteihin. Parhaat vedonlyöntibonukset sinulle tarjoilee Urheilukunkku.com.

KANNATTAAKO PELIVIHJEIDEN PEESAAMINEN?

Jos olet esimerkiksi täysin aloitteleva vedonlyöjä, tällöin saattaa olla fiksua lähteä peesailemaan nimenomaan niitä parhaita ilmaisia pelivihjeitä. Sinulla voi toki olla paljon tietoa esimerkiksi jostain sarjasta, mutta koska voitollisen vedonlyönnin perusteet ovat aloitteluvaiheessa täysin ymmärrettävästi vielä varsin vieraita, laadukkaista pelivihjeistä voi olla sinulle paljon iloa.

Ennen kuin lähdet peesaamaan jotain vihjaajaa ja hänen näkemyksiään eri kohteista, kannattaa harkita vakavasti sitä, että ensiksi seuraat jonkun aikaa useamman vihjaajan onnistumisprosenttia. Voit siis esimerkiksi pitää omaa seurantaa eri vihjaajien onnistumisesta, joskin jokaista mahdollista vihjaajaa ei kannata lähteä seuraamaan, vaan kohteeksi kannattaa ottaa nimenomaan ne vihjaajat, joiden vihjeistä paistaa se asiantuntevuus.

Ja, kun sitten seurailet eri laadukkaiden vihjaajien onnistumisia ja epäonnistumisia, muistathan aina sen, että myös vedonlyönnin ammattilaisille tulee heikompia putkia. Voitollinen vedonlyönti ei olekaan koskaan mikään lyhyt pikajuoksu, vaan todellinen pitkän matkan kilpailu; tästä syystä johtuen vihjaajaa ei kannata muutaman huonomman päivän perusteella lähteä tyrmäämään.

Niiden parhaiden pelivihjeiden peesaaminen voi olla yhtälailla järkevää myös siinä tapauksessa, vaikka olisitkin jo kokenut konkari vedonlyönnin saralla. Esimerkiksi joku vihjaaja saattaa olla käsittämättömän hyvä betsaaja esportsin suhteen, ja jos sinä taas olet hieman perinteisemmän urheilun ystävä, tällöin voit lähteä kokeilemaan peesailua, kun pelivihjeiden laatijalla on selkeästi valtava tietämys kyseiseen lajiin ja/tai peliin perustuen.

ÄLÄ LÄHDE PEESAAMAAN PELIVIHJEITÄ VÄKISIN – MUISTA KERTOIMET!

Kun vedonlyöntipoppoo on todennut jonkun pelivihjeiden laatijan äärimmäisen hyväksi työssään, tällöin vihjeiden peesaaminen on melkoisen yleistä. Näin käy etenkin silloin, mikäli pelivihjeen laatinut henkilö on löytänyt jonkin käsittämättömän maukkaan ylikertoimen.

Kertoimien osalta betsaaminen onkin suoranaista ajan hermolla elämistä. Kun vihjaaja tipsaa tällaisen maukkaan ylikertoimen tarjoavan kohteen, hyvin pienessä ajassa kerroin on saattanut pudota jopa radikaalisti; näin käy herkästi etenkin niissä tilanteissa, jos kyseessä on hieman pienempi laji/sarja, jonka kohdalla pelivaihto on maltillista.

Jos sitten juuri sinä satut tulla muutaman tunnin verran jälkijunassa lukemaan tällaisen vihjeen, suuntaat sen jälkeen välittömästi sen markkinatopin eli parhaan kertoimen tarjoavan vedonlyöntisivuston sivuille ja huomaatkin kertoimen pudonneen ratkaisevan paljon, harmitus on varmasti läsnä. Muista kuitenkin tällaisessa tilanteessa, ettei kohdetta kannata lähteä missään nimessä pelaamaan väkisin. Pelivihje on nimenomaan perustunut siihen maukkaaseen ylikertoimeen, jolloin se täyttää voitollisen vedonlyönnin määreet, mutta kertoimen pudottua tilanne saattaa hyvinkin olla toinen. Toki, jos koet markkinatopin olevan edelleen ylikerroin, tällöin sitä kannattaa pelata, mutta väkisin peesailu ei ole järkevää, jos kerroin on pudonnut selvästi.

MITKÄ OVAT VOITOLLISEN VEDONLYÖNNIN TÄRKEIMMÄT PERUSELEMENTIT?

Kun puhutaan voitollisesta vedonlyönnistä, mihin parhaat ilmaiset pelivihjeet totta kai niin ikään pyrkii, kuuluu siihen tiettyjä perusasioita. Näiden perusasioiden noudattaminen on siis äärimmäisen tärkeää, joten seuraavassa listaamme ne tärkeimmät.

Kirjanpito

Muista pitää kirjaa lyömistäsi vedoista, sillä vain siten tiedät, millaiset vedot tuottavat sinulle rahaa ja millaiset taas tappiota. Merkitse kirjanpitoon lyömäsi vedon osalta päivämäärä, kohde, merkki, kerroin ja vedonlyöntisivusto, jossa laitoit betsin sisään.

Pelikassan hallinta

Kuvitellaan, että olet aloitteleva vedonlyöjä ja lähdet liikenteeseen 200€ pelikassalla. Älä missään nimessä lähde lyömään vetoa sellaisilla panoksilla, jotka tappion kohdatessa syövät heti leijonanosan kassastasi; pelaa sen sijaan maltilla – yleisesti ottaen 5% panoksilla pelikassasi kokonaismäärästä.

Kertoimet

Pidä aina huoli siitä, että hyödynnät markkinoiden parhaat kertoimet; muussa tapauksessa häviät rahaa myös silloin, kun vetosi on voittava. Kerroinvertailu on siis äärimmäisen tärkeää ja parhaat ilmaiset pelivihjeet tarjoavat sinulle oikotien nimenomaan sen parhaan kertoimen eli markkinatopin pariin.

Positiivinen odotusarvo

Pitkässä juoksussa voitollinen vedonlyönti perustuu sellaisten kohteiden pelaamiseen, joissa on positiivinen odotusarvo.

Positiivinen odotusarvo perustuu omaan tietotaitoosi lajista, liigasta ja ottelusta, sillä ensiksi sinun tulee määrittää se, millä todennäköisyydellä ottelu päättyy esimerkiksi kotivoittoon, jos olet kotivoiton valinnut. Jos markkinatoppi kotivoille on 2,00 ja laskemasi todennäköisyys 53%, tällöin lasket kertolaskun 2,00×0,53=1.06. Jos vastaus menee yli yhden, on tällöin kyseessä positiivisen odotusarvon kohde.

KANNATTAAKO PELIVIHJEIDEN OHESSA OLEVAT VEDONLYÖNTIBONUKSET HYÖDYNTÄÄ?

Olemme puhuneet tässä artikkelissa paljon voitollisesta vedonlyönnistä, ja maininneet myös sen, miten parhaat ilmaiset pelivihjeet on rakennettu nimenomaan tätä tavoitetta silmällä pitäen – emmekä aio tästä kaavasta nyt poiketa.

Jos siis sinulla tulee vastaan pelivihje, joka on viimeisen päälle laadukas, se toimii sinulle arvokkaana lisänä vedonlyönnin osalta ja sen yhteydessä tarjotaan vedonlyöntibonuksia, kannattaa niistä ottaa ehdottomasti ilo irti. Toki kannattaa aina tsekata ne bonusehdot, ennen kuin hyödynnät vedonlyöntibonuksen, mutta lähtökohtaisesti tällaisilla sivustoilla tarjolla olevat vedonlyöntibonukset ovat erinomaisia.

Urheilukunkku.com onkin vertaillut kaikki markkinoilla tarjolla olevat vedonlyöntibonukset teille suomalaisille vedonlyöjille. Tämän ammattilaisten suorittaman vertailun myötä olemme laatineet listat, joista löydät nimenomaan ne kaikkein parhaat vedonlyöntibonukset, jotka tarjolla ovat.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN PARHAAT ILMAISET PELIVIHJEET KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Parhaat ilmaiset pelivihjeet ovat ylimääräinen silmäpari ja tuon silmäparin takana on asiansa osaava ammattilainen. Tällaiset vihjeet siis tarjoavat usein arvokasta lisäinformaatiota kohteeseen liittyen, sillä vihjaajan tietämys on niin valtaisaa. Lisäksi tällainen pelivihje sisältää aina kerroinvertailun ja usein myös parhaat vedonlyöntibonukset.

Kun siis hyödynnät laadukkaan pelivihjeen, niin hae siitä tukea omille näkemyksillesi ja ota nyt ainakin ilo irti siitä, että niin kerroinvertailu on tehty sinun puolestasi kuin myös kaivettu esille ne rahanarvoiset parhaat vedonlyöntibonukset.

MILLAISIA OVAT PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET?

Parhaat vedonlyöntibonukset sisältävät maltilliset kierrätysvaatimukset. Toisin sanoen saamaasi bonusrahaa ei tarvitse kierrättää kovinkaan montaa kertaa, kierrätyksen minimikerroin on maltillinen ja aikaa kierrätyksen läpivientiin on varattu mukavasti.

KANNATTAAKO PELIVIHJEISTÄ MAKSAA?

Pelivihjeitä on vuonna 2021 tarjolla sekä ilmaiseksi että maksullisessa muodossa. Oikeastaan näiden kahden asian kohdalla ei kannata tehdä sen kummempaa jaottelua, sillä ilmaiset vedonlyöntivihjeet voivat olla huippulaadukkaita, maksulliset vihjeet umpisurkeita ja vice versa.

Se kannattaa kuitenkin muistaa, että vihjeistä maksaminen on aina pois siitä sinulle elintärkeästä pelikassasta, kun taas ilmaiset vihjeet ovat kirjaimellisesti ilmaisia vihjeitä.

Jääkiekon MM-kisat 2023 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma