PITKÄVETOVIHJEET

Laadukkaat ja hyvät pitkävetovihjeet ovat meille suomalaisille vedonlyöjille erinomainen työkalu vedonlyöntiimme, sillä pitkäveto on yksi suosituimmista pelimuodoista, joita me pelaamme.

Meistä useimmat ovat tutustuneet pitkävetoon jo nuorella ikää – ainakin ne, jotka ovat syntyneet aikana, jolloin Veikkaus ei ollut asettanut minkäänlaisia ikärajoja vedonlyöntiin; miettikää nyt – ihan pienen pieni lapsi pystyi lyömään vetoa yhtiön kautta, jonka monopoliasema perustuu uhkapelihaittojen ennalta ehkäisevään työhön.

Pitkäveto on säilyttänyt asemansa yhtenä suomalaisten suosituimmista pelimuodoista jo vuosikymmenten ajan. Nykypäivänä meillä suomalaisilla on onneksi paljon enemmän valinnanvaraa – monessakin suhteessa – kuin aiemmin, kiitos internetin ihmeellisestä maailmasta löytyvien vedonlyöntisivustojen.

Meidän ei siis tarvitse tyytyä enää heikkoihin kertoimiin tai maailmaan ilman vedonlyöntibonuksia.

PITKÄVETO EI OLE PELKKIÄ 1X2-KOHTEITA

Pitkäveto ei ole suinkaan pelkkiä 1X2-kohteita, joissa pelataan joko kotijoukkueen voittoa, tasapeliä tai vierasjoukkueen voittoa. Etenkin 2000-luvulla pitkävetokohteita on tullut paljon uusia ja erilaisia lisää, minkä myötä meidän on helpompi päästä käsiksi siihen voitolliseen vedonlyöntiin.

Voitolliseen vedonlyöntiin liittyy oleellisena osana oma kirjanpito, johon kirjataan muun muassa se, millaisia vetoja olemme lyöneet sisään. Kirjanpidon ansiosta meillä on tiedossa, millaiset kohteet ovat itselle niitä kaikkein tuottoisimpia, ja niihin se pelikassa kannattaakin keskittää.

Jos siis edelleen eläisimme perinteisessä 1X2-maailmassa, meillä olisi valinnanvaraa huomattavasti vähemmän, ja siten voitollisen vedonlyönnin tavoittelu olisi huomattavasti hankalampaa. Netissä olevat vedonlyöntisivustot ovat siis muuttaneet vedonlyönnin maailman näiltä osin ja pakottaneet siten myös Veikkauksen reagoimaan asiaan.

MILLAISIA KOHTEITA PITKÄVETOON ON TARJOLLA?

Kuten yläpuolella totesimme, vedonlyönti ja pitkäveto ei ole vuonna 2022 yhtä kuin ne 1X2-kohteet. Seuraavassa käymmekin läpi pääpiirteittäin sitä, millaisia kohteita pitkävetoon on tänä päivänä tarjolla; parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet pitävät sisällään totta kai näitä erilaisia kohteita.

1X2

1X2 vedonlyönnissä siis lyödään vetoa joko kotivoiton, tasapelin tai vierasvoiton puolesta. Mikäli lajissa/sarjassa on olemassa jatkoajat ja esimerkiksi voittolaukauskilpailut, niitä ei lasketa mukaan eli veto ratkeaa varsinaisen peliajan puitteissa.

Kotivoitto/Vierasvoitto eli Moneyline

Nykypäivänä vedonlyöjillä on mahdollisuus sisällyttää myös mahdolliset jatkoajat ja voittolaukauskilpailut vetoonsa. Tällöin puhutaan joko kotivoiton tai vierasvoiton betsaamisesta eli niin sanotuista Moneyline-kohteista, joissa tasapelejä ei yksinkertaisesti tunneta.

Tuplamahdollisuus

1/X, 1/2 ja X/2. Jos et ole varma siitä, mikä ottelun lopputulos tulee olemaan, mutta samaan aikaan olet hyvin varma siitä, miten ottelu ei ainakaan pääty, voit hyödyntää tuplamahdollisuuden, jossa voidaan esimerkiksi veikata sekä kotivoittoa että tasapeliä. Kertoimet eivät tuplamahdollisuudessa päätä huimaa, mutta todennäköisyydet ovat huomattavasti korkeammat.

Maalintekijäveikkaukset

Vuonna 2022 tarjolla on myös muun muassa erilaisia maalintekijäveikkauksia. Voit esimerkiksi valita tekeekö joku pelaaja maalia tai ei, ja milloin hän kenties maalin tekee, jos hän tekee.

Tämä vetotyyppi ei jää kuitenkaan pelkästään maalintekijäveikkausten varaan, vaan vedonlyöjä voi lyödä esimerkiksi vetoa siitä, saako joku pelaaja varoituksen tai punaisen kortin.

Puoliaika- ja Erävedot

Tässä on kyse tietyssä mielessä siitä perinteisestä 1X2 veikkauksesta, ellet sitten pelaa Moneyline-kohteita, mutta puoliaikavetojen ja erävetojen kohdalla et betsaa ottelun lopputulosta, vaan esimerkiksi tietyn erän lopputulosta.

Tulosveto

Kun puhutaan Veikkauksen tulosvedosta, tällöin puhutaan siis ottelun lopputuloksen veikkaamisesta yhden ottelun osalta. Muilla vedonlyöntisivustoilla sinun on mahdollisuus iskeä pitkävetoon tulosveto ja siihen rinnalle muita erilaisia kohteita.

Voittajaveto

Voittajavedossa sinun tehtävänäsi on päättää, kuka kilpailija voittaa kilpailun tai päihittääkö hän jonkun tietyn kilpailijan kaksintaistelussa.

Yli tai Alle

Yli tai alle -vedot liittyvät otteluiden maalimääriin, kulmapotkuihin ja kaikkeen mahdolliseen, mistä voi muodostaa yli tai alle -vedon. Hyvä esimerkiksi on ottelun maalimäärä eli nähdäänkö ottelussa esimerkiksi yli 5,5 maalia vai alle 5,5 maalia.

Muut vedot

Kuten todettua, edellä käsittelimme ne kaikkein yleisimmät vetomuodot pitkävedon osalta pääpiirteittäin. Vetoja on kuitenkin joka lähtöön eli vetoa voi lyödä esimerkiksi siitä, tuleeko jalkapallo-ottelussa sivurajaheitto tai kulmapotku jollain tietyllä aikavälillä.

Kaiken kaikkiaan parhaat vedonlyöntisivustot saattavat tarjota yhteen yksittäiseen otteluun jopa satoja erilaisia pelattavia kohteita.

PITKÄVETOBONUKSET TAI ABSOLUUTTISEN PARHAAT KERTOIMET ELI KORKEA PALAUTUSPROSENTTI

Pitkävetobonukset ovat vuonna 2022 todella yleisiä. Lähestulkoon poikkeuksetta jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa vedonlyöntibonuksia, sillä ne ovat oiva tapa uusien asiakkaiden houkuttelemiseen; tästä nimenomaisesta syystä tämänhetkiset vedonlyöntibonukset kehittyvät koko ajan pelaajan näkökulmasta edullisempaan suuntaan ja Urheilukunkku.com tarjoaa sinulle ne parhaat vedonlyöntibonukset.

Mikäli yhtiö ei kuitenkaan tarjoa pitkävetobonuksia, yleensä tätä kompensoidaan kertoimien eli korkeiden palautusprosenttien muodossa. Toki täysin oma lukunsa on Veikkaus, joka ei tarjoa bonuksia pelaajilleen ja lisäksi se jää palautusprosenteissa sekä kertoimissa täysin muiden jalkoihin.

Yksi esimerkki vedonlyöntisivustoista, jotka eivät tarjoa pitkävetobonuksia, on Betfair. Sen palautusprosentti on kuitenkin huima 98% eli se kompensoi asiaa niillä paremmilla kertoimilla. Yleisesti ottaen vedonlyöntisivustojen palautusprosentit liikkuvat välillä 90-98, kun taas Veikkauksen palautusprosentti on noin 88.

Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet sisältävät usein myös parhaat tarjoukset näiden bonusten osalta.

PARHAAT ILMAISET PITKÄVETOVIHJEET JA KERTOIMET

Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet ovat ammattilaisten laatimia vihjeitä eli näkemyksiä jostain tietystä ottelusta ja tietystä kohteesta. Ne tarjoavat siis ylimääräisen silmäparin ja ylimääräiset ammattimaiset aivot toimimaan sen oman vedonlyönnin arvokkaana työkaluna.

Nämä parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet eivät kuitenkaan sisällä pelkästään sitä itse vihjettä, vaan niitä varten on tehty myös kerroinvertailu. Toisin sanoen vihjaaja on käynyt kerrointarjonnan läpi ja poiminut sieltä talteen sen markkinatopin eli parhaan tarjolla olevan kertoimen; tämä on siis jo yksi erinomainen syy ilmaisten pitkävetovihjeiden hyödyntämiseen – siis laadukkaiden sellaisten.

Lisäksi pitkävetovihjeiden yhteydessä törmää usein erilaisiin tarjouksiin eri bookereilta eli vedonlyöntiyhtiöiltä. Parhaat vedonlyöntibonukset kannattaakin ehdottomasti hyödyntää ja onneksesi ne löytyvät kätevästi täältä meiltä eli Urheilukunkku.com -sivustolta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

PARHAAT PITKÄVETOVIHJEET – MITKÄ OVAT NIIDEN TUNNUSMERKIT?

Parhaat pitkävetovihjeet tunnistaa ennen kaikkea siitä asiantuntemuksesta. Näitä parhaita ilmaisia pitkävetovihjeitä ovat nimittäin laatimassa alansa ammattilaiset eli heillä on valtava määrä tietoa siitä lajista ja liigasta, johon he näkemyksiään jakavat.

Kun eteesi lyödään parhaat vihjeet, keskinkertaiset vihjeet ja heikkolaatuiset vihjeet, huomaat eron näiden kaikkien välillä lähestulkoon välittömästi.

KANNATTAAKO PITKÄVETOBONUKSET HYÖDYNTÄÄ?

Pitkävetobonukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää, etenkin niiden bonusten kohdalla, missä kierrätysvaatimukset ovat todella maltillisia. Käytännössä ottaen kaikki bonukset on sellaisia, jotka voi hyödyntää, mutta toisissa se bonusrahan muuttaminen konkreettiseksi rahaksi eli esimerkiksi pelikassan lihottajaksi on selvästi haasteellisempaa kuin toisissa.

Urheilukunkku.com tarjoaa vedonlyöntilistoillaan suomalaisille vedonlyöjille ne absoluuttisen parhaat bonukset, ja painotamme nimenomaan EU-lisenssin omaavia sivustoja, sillä ne takaavat suomalaisille pelaajille verovapaat voitot.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT KERTOIMET PITKÄVETOON?

Kuten tässäkin artikkelissa on todettu, nykypäivänä vedonlyöntisivustoja on pilvin pimein. Tästä johtuen kerroinvertailu eli se parhaan mahdollisen kertoimen etsiminen on ihan aidosti aikaavievää puuhaa.

Parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet pitävät kuitenkin sisällään aina sen markkinatopin eli vihjattavaan kohteeseen liittyvän parhaan kertoimen. Näin ollen siis säästä aikaa ja vaivaa jo pelkästään parhaan kertoimen etsimisen osalta, kun hyödynnät nämä vihjeet.

Jääkiekon MM-kisat 2023 Jalkapallon MM-kisojen otteluohjelma